FORGOT YOUR DETAILS?

workshop fotografie voor beginners

WORKSHOP FOTOGRAFIE VOOR BEGINNERS

Wil je meer uit je camera halen? Mooiere en creatievere foto's maken? In deze workshop leer je de basisprincipes van het fotograferen. Naast techniek komt ook compositie en creativiteit aan bod. De groep bestaat uit maximaal 4 personen. De workshop vindt plaats in Veghel en omgeving en duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur. Lunch, koffie, thee en frisdrank is inbegrepen. De prijs per persoon bedraagt € 95,-.

WAT GAAN WE DOEN?

Met een kopje koffie of thee met wat lekkers maken we kennis met elkaar en bespreken in het kort op welke manier jullie met fotograferen bezig zijn.

Ik leg de begrippen sluitertijd, diafragma en isowaarde uit en aan de hand van foto’s laat ik zien wat het effect van bepaalde instellingen is. Ook termen als resolutie, compressie, witbalans en brandpuntsafstand komen aan de orde.

Aan de hand van foto's laat ik zien op welke manieren je tot een creatief en boeiend beeld komt.

We gaan de instelmogelijkheden van jouw camera bekijken zodat je het geleerde kunt gaan toepassen.

Na de lunch gaan we samen op pad om het geleerde in praktijk te brengen.

Bij terugkomst gaan we enkele foto's bekijken en bespreken. Eventuele vragen kunnen nog gesteld worden waarna we rond 16.00 uur afsluiten.

WAT HEB IK NODIG BETREFT...

Je hebt geen voorkennis nodig. We beginnen bij de basis van het fotograferen.

Je kunt zowel met een spiegelreflex als met een compactcamera die handmatig is in te stellen de workshop volgen. Als je hierover twijfelt kun je me je cameratype mailen. Neem naast je camera ook de handleiding van je camera mee.

Zin... in fotograferen! Zodat we er een leuke leerzame gezellige dag van kunnen maken.

DATA

De workshop "Fotografie voor beginners" is te boeken via de website phoenixcultuur.nl

Schrijf je met onderstaand formulier in voor de workshop "Fotografie voor beginners". Je ontvangt binnen enkele dagen per e-mail een bevestiging van je aanmelding en de factuur. Na ontvangst van de betaling is de inschrijving definitief.

TOP