FORGOT YOUR DETAILS?

workshop avondfotografie

WORKSHOP AVONDFOTOGRAFIE

De avond biedt veel moois om te fotograferen! Lichtstrepen van auto's, sterren, reclame- en straatverlichting... Leer hoe je bij weinig licht juist hele sfeervolle beelden kunt maken. De groep bestaat uit maximaal 4 personen. De workshop vindt plaats in Veghel en omgeving en duurt 2,5 uur. De prijs per persoon bedraagt € 45,-.

WAT GAAN WE DOEN?

Ik leg de begrippen sluitertijd, diafragma, isowaarde en witbalans uit en aan de hand van foto's laat ik je zien welke instellingen bij avondfotografie aan de orde zijn.

We gaan de instelmogelijkheden van jouw camera bekijken zodat je het geleerde kunt gaan toepassen.

Na het theoretisch gedeelte gaan we samen op pad om het geleerde in praktijk te brengen.

WAT HEB IK NODIG BETREFT...

Je hebt geen voorkennis nodig. De specifieke instellingen van je camera voor avondfotografie worden in het theoretisch gedeelte uitgelegd.

Je kunt zowel met een compactcamera als met een spiegelreflexcamera de workshop volgen mits je camera handmatig is in te stellen wat betreft sluitertijd, diafragma en isowaarde. Als je hierover twijfelt kun je me je cameratype mailen. Voor deze workshop heb je een statief nodig. Neem naast je camera en statief ook de handleiding van je camera mee.

DATA

Binnenkort volgen nieuwe data voor de workshop "Avondfotografie".

Schrijf je met onderstaand formulier in voor de workshop "Avondfotografie". Je ontvangt binnen enkele dagen per e-mail een bevestiging van je aanmelding en de factuur. Na ontvangst van de betaling is de inschrijving definitief.

TOP